Verse ice tea / ijsthee op locatie

Thee is hot. Maar dat hoeft het niet per se te zijn. Wij zijn namelijk ook gek op verse ijsthee (bij velen ook bekend als ice tea). Ijsthee is een super verfrissend dorstlesser. Heerlijk dus om even af te koelen op een zomerse dag, een feestavond of een drukke beursdag. 

Bij het woord ice tea denk je waarschijnlijk aan de blikjes Lipton. Wist je dat Lipton haar ice tea in eerste instantie in de markt had gezet als sportdrankje? Onze ijsthee is compleet anders want deze is namelijk vers gemaakt, en dat proef je. Net zoals je het verschil tussen een vers geperst glas sinaasappelsap en een pak Appelsientje kunt proeven.

Hoe maken we ice tea / ijsthee?ice tea of ijsthee op locatie met bar

Meestal maken we onze ice tea ‘cold brew’. Wij zetten thee zoals we dat altijd doen, brengen deze op smaak, en laten hem een flinke tijd trekken en afkoelen. We zijn persoonlijk gek op fruitige ijs thee, dus we gebruiken vaak stukjes aardbei, schijfjes limoen of sinaasappel. Voor andere soorten gebruiken we we verse munt, stukjes gember of een scheut honing. De mogelijkheden zijn eindeloos en we laten je graag onze beste creaties proeven.

Aan onze mobiele ice tea bar 

We kunnen ook ter plekke de ijs thee maken met onze mobiele ice tea bar. We gebruiken de Shock brew methode. Dit wil zeggen dat we de thee zetten zoals we normaal ook doen, maar we gebruik alleen de helft van het water. Het resterende gedeelte van het glas vullen we met ijsblokjes.

Benieuwd naar deze verfrissende smaakexplosies? Vraag dan een offerte aan en onze thee sommeliers komen graag naar je toe.