Theebar op bedrijfsevenementen

Hoe kan het toch dat op vrijwel ieder bedrijfsevenement goede koffie te verkrijgen is, maar dat een kop verse thee een stuk moeilijker te verkrijgen is. De tijd van een doos met Pickwick zakjes is voorbij. Nederland is een theeland en een verse thee is daardoor eigenlijk onmisbaar voor een geslaagd bedrijfsevenement. Verwen je gasten daarom op de beste thee van onze theesommelier en huur een mobiele theebar.

Thee op de beursstand

Omdat beursdagen veel energie kosten, hebben wij een speciaal thee menu met diverse krachtige thees gemaakt die werken als natuurlijke energyboosters. We kunnen de thee catering verzorgen op een aanwezige beursstand-bar of we nemen zelf een theebar mee. Hoe dan ook nemen we een aantal leuke theeplantjes mee als decoratie of zelf de theetuin.

Koffie zie je op iedere beursstand, thee niet. Hierdoor zorgt een theesommelier voor een unieke ervaring en een leuke sfeer op de stand.

Thee op zakelijke evenementen

Onze theebars worden wekelijks ingehuurd op bedrijfs- en personeelsfeesten. Maar wij staan ook regelmatig bij meetings, activaties, openingen, vieringen en productlanceringen.

Is uw firma jarig? Heeft uw afdeling een omzetdoel gehaald? Wordt er een nieuw product gelanceerd? Trakteer uw gasten dan op de beste thee van onze theesommeliers. Wij kunnen in vrijwel ieder kantoorpand een bar plaatsen bij de binnenkomst of in de kantine.

Alles wat nodig is voor professionele thee catering wordt door ons geheel verzorgd.

✓ Een ruim assortiment aan verse thee soorten
✓ Stijlvolle thee bar voorzien van alle gemakken 
✓ Een professionele en gastvrije theesommelier
✓ Disposable bekers of chique glazen
✓ Alle benodigde materialen en ingrediënten
✓ Diverse branding mogelijkheden 

Theebar op bedrijfsevenementen zoals beursstand